• Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar.
  Daarom helpt De Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en hun netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen zij samen met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat De Rabobank voor jouw vereniging kan betekenen?

  Dus ben je lid van de Rabo Bank, breng dat je stem uit op EVV Echt.

  Van 4 t/m 26 september kun je stemmen op je favoriete club. U mag uw stem uitbrengen op drie verschillende verenigingen

  U kunt deelnemen aan de stemming als u een Rabobank rekening heeft én u moet geregistreerd staan als lid van de Rabobank. Lid worden kan heel eenvoudig. Ga naar service –> lidmaatschap in de Rabobank app op uw computer of in de Rabobank-app op uw telefoon.

  Goed om te weten: het lidmaatschap van de Rabobank verplicht u tot niets. U krijgt enkel zo nu en dan een nieuwsbericht van de bank. Toch handig nu het bezoeken van de een lokaal kantoor in Echt niet meer mogelijk is. Met deelname aan de Rabobank Clubactie steunt u Echter verenigingen.

  Klik hier om naar de stemsite te gaan.