• Komende zaterdag speelt EVV Echt de Limburgse derby tegen Groene Ster. Een wedstrijd met uiteenlopende belangen. Daar waar EVV Echt verwikkeld is in de strijd om klassenbehoud, is Groene Ster in de race om een plaats in de nacompetitie. Aangezien Gemert op weg lijkt naar de titel en OFC al een periodetitel op zak heeft, kan de nr. 3 in de eindstand normaal gesproken deelnemen aan de strijd om één plaats in de 2e divisie.
  Groene Ster –EVV Echt is ook het duel met een aantal oude bekenden. Groene Sterspelers
  Joey Dekkers, Chefrino Eind, Julien Clout, Bryan Simons, Shaquille Simmons , Kiki Anass en assistent-trainer Jorrit Ritzen hebben allemaal een EVV-verleden.
  Het eerste duel eerder dit seizoen in Echt eindigde in een 0-0 gelijkspel. Het was een wedstrijd met weinig kansen en twee ploegen die geen risico’s namen.
  Dat zal zaterdagavond zeker anders worden. De thuisclub is gebrand op een overwinning. Onlangs liet Bryan Simons een interview in dagblad De Limburger optekenen dat hij zijn oud- collega’s zal gaan afschieten. Nogal een grote uitspraak. Maar ja, de laatste overwinning van Groene Ster op EVV Echt dateert alweer van 9 maart 2003 !
  Overigens is Bryan Simons wel bezig aan een prima seizoen. De middenvelder scoorde tot op heden al negen treffers, net zoveel als spits Chefrino Eind.
  Groene Ster kende een slecht paasweekend. Zowel tegen Unitas (1-2) alsook tegen Dem (0- 1) ging men in de slotfase onderuit. EVV Echt won op donderdag bij UNA (2-1) en kwam op paasmaandag goed weg tegen ADO’20. De gelijkmaker van Koen Verheij viel pas in de blessuretijd.
  EVV -trainer Leo Beckers was paaszaterdag aanwezig bij het duel tegen Unitas en zag dat vanwege schorsingen en blessures diverse sterkhouders aan Groene Sterzijde ontbraken. Zij zullen zaterdag wel weer van de partij zijn.
  EVV Echt mist zaterdag naast de reeds langer geblesseerden ook Roy Gielen. Hij pakte maandag zijn 5e gele kaart en is  voor één duel geschorst.
  EVV hoopt dat zaterdag veel supporters zullen afreizen naar Heerlerheide om de blauwwitten te steunen.
  Aanvang duel : 19.30u