• EVV Echt behaalde zondagmiddag haar tweede overwinning van het seizoen. En net zoals twee weken geleden tegen SV Venray was één doelpunt voldoende voor de drie punten. Een andere overeenkomst met het duel tegen SV Venray : ook nu kroop EVV in de 2e helft een aantal keren door het oog van de naald.

  Trainer Dominik Vergoossen had een basisplaats ingeruimd voor Amin Elalji. Remco Gielen bleef met een spierblessure aan de kant.
  In de 1e helft kwam EVV al snel op voorsprong. Het was Chefrino Eind die een vrije trap fraai in het doel krulde : 1- 0.(zie foto 1 en 2)
  EVV was in de 1e helft de betere ploeg maar kwam niet tot grote kansen. Kruisland kon aanvallend helemaal geen vuist maken. De enige kans was er in de 37e minuut voor Francis Manengela die een behoorlijke afzwaaier produceerde.
  Ruststand : 1-0
  De 2e helft gaf een totaal ander spelbeeld. Kruisland nam steeds meer het initiatief. Aan EVV-zijde ging er veel mis. Kruisland-invaller Adnane Samra was een doorlopend gevaar. Steff Haemers redde een keer bekwaam en het was Quinn Devoi  die een inzet voor de lijn kon wegwerken.
  EVV bleef grossieren in foute passes en het was eigenlijk wachten op de gelijkmaker.
  Gelukkig voor EVV bleef die uit en kon EVV uiteindelijk drie heel belangrijke punten bijschrijven.

  Opstelling EVV Echt : Steff Haemers, Quinn Devoi, Koen Verheij, Luc Tinnemans, Rick Geenen (A), Boris Gehlen, Aron Gielen, Ryan Vierhout ( 90e Didier Shell), Amin Elalji (83e Eren Guncu), Jip Vergoossen (68e Bob Nijsten), Chefrino Eind.

  Arbitrale trio : Teun van Pelt, André Werrelmann en Jan Geurts

  Aantal toeschouwers : 175

  Gele kaarten :

  Luc Tinnemans en Amin Elalji (EVV Echt )

  Noël de Graauw en Jerimo van Bempt (SC Kruisland)

  Foto’s : Herman Lubsen.

   

  EVV Echt ontvangt SC Kruisland 1 EVV Echt ontvangt SC Kruisland EVV Echt ontvangt SC Kruisland 2EVV Echt ontvangt SC Kruisland 3 EVV Echt ontvangt SC Kruisland 4

  Artikel Dagblad De Stem :

  Kruisland herstelt zich na slechte eerste helft, maar staat met lege handen: ‘We lieten ons een beetje opeten’

  VIERDE DIVISIEHet wil bij SC Kruisland nog niet lukken om resultaten te boeken in de vierde divisie. Op bezoek bij EVV Echt liet de ploeg opnieuw zien over genoeg voetballende kwaliteit te beschikken. Toch valt het resultaat weer niet hun kant op.

  Teleurgesteld zitten trainer Jack van den Berg en zijn spelers in de bus naar Kruisland. Toch zijn er voldoende lichtpuntjes over het vertoonde spel en groeit het vertrouwen nog wekelijks. Na twee achtereenvolgende promoties vallen de resultaten voor het eerst in lange tijd wat tegen, maar van twijfel is geen sprake. Van den Berg: ,,Dit is wel het niveau waar we thuishoren.

  "Als je op twee gedachtes hinkt, dan kom je hier te laat.  Jack van den Berg, Kruisland