• EVV Echt ging zondagmiddag met 1-4 ten onder tegen HSC’21. Het was de vijfde zege op rij voor de ploeg uit Haaksbergen.

  EVV-trainer  Leo Beckers begon met middenvelder Roy Gielen en  rechterverdediger Koen Verheij als centraal duo en zag hoe EVV een prima start kende. In de vierde minuut was het Juul Respen die met een dwarrelschot HSC-doelman Bob Peterman volkomen verraste : 1-0
  HSC leek wakker te zijn en begon aan een offensief. Er kwamen kansen, de beste was er voor Diego van der Weide die zijn schot via de onderkant van de lat uit het doel zag komen. In de 35e minuut deed EVV van zich spreken. Na een prima combinatie over meerdere schijven werd het schot van Jordi Beelen een prooi voor Peterman.
  Daarna was het weer HSC wat de klok sloeg en nog voor de pauze werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Beide keren was het Diego van der Weide die Michel Vercruysse het nakijken gaf.
  Ruststand : 1-2
  Na de pauze eenzelfde spelbeeld : een hard werkend EVV Echt dat niet bestand was tegen het betere voetbal van de gasten. Na dikke kansen voor  Ten Hogt en Van der Weide was het in de 57e wel raak. Het eerste balcontact van invaller Mohamed Iallouchen betekende de 1-3. Nadat Diego van der Weide een strafschop tegen de lat had geknald, was het andermaal Iallouchen die doel trof en voor de 1-4 eindstand zorgde.

  Resumé : EVV Echt kwam voetballend tekort tegen een goed combinerend HSC’21.

  Opstelling EVV Echt : Michel Vercruysse, Jeffey Rijkers, Roy Gielen, Koen Verheij, Remco Gielen ( 65e Juul Timmermans), Björn Stassen (65e Stijn Keulen), Boris Gehlen, Aron Gielen (A) (77e Tim Bakker), Jordi Beelen (77e Finn Franck), Novah van der Schouw en Juul Respen.

  Arbitrale trio : Dominique Prick, Rick van Rijn en Laurens Maas.

  Gele kaarten :

  Aron Gielen en Roy Gielen (EVV Echt)

  Diego van der Weide, Mohamed Iallouchen en Mika Schrijver (HSC’21)

  Foto’s : Herman Lubsen

  EVV Echt ontvangt HSC’21 1 EVV Echt ontvangt HSC’21 2 EVV Echt ontvangt HSC’21 3 EVV Echt ontvangt HSC’21 4