• Caesar 2 - EVV Echt 2
  HT 1-0  FT 3-0
  De mannen moesten vandaag aantreden tegen Caesar 2. Eerder dit seizoen wonnen de mannen thuis met 1-0 van de ploeg uit Beek. Vooraf was duidelijk dat het een zware wedstrijd ging worden. Waar EVV Echt 2 speelt voor play offs voor promotie, kan Caesar 2 de punten gebruiken om de play offs van degradatie te ontwijken.
  In het begin van de wedstrijd hadden de mannen het zwaar. Caesar 2 was een stuk feller en met de lange bal kregen de mannen al vroeg een aantal kansen waarbij Daan Smeets reddend moest optreden. Uiteindelijk kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Via weer een lange bal viel die tussen de achterhoede en moest Daan uitkomen. Met een gelijk kreeg de bal via Daan Smeets de bal weer tegen zich aan en mee waardoor hij de bal op een leeg doel kon binnen schieten, 1-0. De selectie moest nu bijschakelen en kwam wat beter in hun spel. Het meeste gevaar kwam uit via Donné van heel maar het was Joppe Hover die de mannen op een gelijke stand kon brengen. Na een goede bal van Joeri van de Warenburg kwam Joppe Hover oog in oog met de doelman, maar helaas schoot hij deze in het zijnet.
  Na de rust begonnen de mannen wat beter als de eerste helft, maar tot grote kansen kwam het niet. De grootste kans was voor Ugo die via een corner van Alex Golsteijn de bal net niet het net in kreeg. Naarmate de wedstrijd vorderde bleef Caesar 2 de bovenliggende partij en was het veel feller dan de mannen uit Echt. Via de lange ballen bleef het gevaarlijk en dit resulteerde ook in een tweede doelpunt. Weer de lange bal die ertussen viel waarbij er in de achterhoede een miscommunicatie was en de bal werd teruggespeeld, alleen was Daan Smeets al uitgekomen en kwam de spits van Caesar 2 er als lachende derde vanaf en kon weer op leeg doel binnen schieten, 2-0. Het geloof van de mannen zakte verder weg en na een uitbraak scoorde Caesar ook nog een derde treffer, 3-0. Ugo deed wat terug namens de uitploeg maar zijn goal werd uiteindelijk afgekeurd wegens buitenspel.
  Mooi was wel dat na maanden blessureleed Nino Engelen weer zijn opwachting kon maken voor de selectie.
  Al met al was het een slechte wedstrijd van de mannen die overklast werden door de felheid van Caesar 2. Volgende week hebben de mannen geen wedstrijd op het programma en staat er een kort uitje naar het zonnige Mallorca op het programma voor een deel van de selectie, sponsoren zijn altijd welkom. Over 2 weken wacht een spannende wedstrijd. Dan gaan de mannen op bezoek bij concurrent Helden 2. Aanvang is 11:00.
  Man van de wedstrijd: Nino Engelen