• GSV'28 2 – EVV Echt 2

  Ruststand :  0-2 . Eindstand :  1-6

  Vandaag stond een uitwedstrijd op het programma met als tegenstander GSV'28 2. Thuis werd het eerder dit seizoen een 3-0 overwinning voor de selectie.

  Met een voorbereiding, die vandaag niet heel vlekkeloos verliep, moesten de mannen gelijk aan de bak. GSV'28 was gebrand om revanche te nemen na de verloren wedstrijd in Echt. Mooi was wel dat vandaag de van een blessure herstellende  Joeri van de Warenburg  en   weer minuten konden maken.

  In het begin van de wedstrijden hadden de mannen het lastig met de lange ballen op de lange spits van GSV'28. Heel gevaarlijk werden deze nog niet door oplettendheid van Sil Gussenhoven. Na 20 minuten begonnen de mannen eindelijk wat beter te spelen. Dit resulteerde ook in een voorsprong. Ugo kreeg de bal ingespeeld en begon aan een solo. Hij legde de bal voor het doel waarbij Donné van heel de bal slim liet lopen en Camille Wolthers deze onderkant lat keihard het doel in schoot, 0-1 op het scorebord. Na de 1-0 begonnen de mannen alleen maar beter te voetballen, maar moesten uitkijken voor de spits van GSV'28 2. Deze ging in het strafschopgebied naar de grond maar de scheidsrechter gaf hier geen penalty voor. Aan de overkant werd Donné van Heel  ook gevloerd in het zestienmetergebied maar ook hier legde de scheidsrechter de bal niet op de stip. Even later kwam dan toch de 0-2 op het scorebord.  Donné van Heel werd weggestoken en kwam oog in oog met de doelman. De doelman keerde zijn inzet maar via de kluts kwam deze uit bij de goed meegelopen Mike Kurvers   die voor een leeg doel de 0-2 kon maken.Mike Kurvers kwam nog twee keer oog in oog met de doelman maar die kwam beide keren winnend uit de strijd.

  De mannen wisten dat ze er nog niet waren maar zagen wel dat het voetbal een stuk beter was als in het begin van de eerste helft. In de tweede helft bleven de mannen goede aanvallen opzetten. De 3-0 kwam op naam van Sjors Beckers die nog niet lang binnen de lijnen was en werd weggestoken door Donné van Heel.De mannen bleven goed combineren en zo liep de score nog hoger op. Na een goede actie bekroonde  Donné van Heel zijn wedstrijd met een doelpunt, hij schoot de bal in de korte hoek binnen. De ingevallen Tom Steijvers, die vandaag meedeed van de JO19-1 scoorde eenzelfde goal maar dan via de linkerkant. Sjors Beckers scoorde nog een keer, na een schot van Camille Wolthers die op de paal terecht kwam was Sjors Beckers  scherp en kon zodoende aantekenen voor de zesde treffer van blauw witte. Ondertussen hadden de mannen helaas wel een tegentreffer moeten incasseren. Via een voorzet kon de lange spits bij de eerste paal de bal binnen koppen wat resulteerde in een uitslag van 1-6 voor de selectie.

  Volgende week wacht de mannen een thuiswedstrijd. Dan komt FC Hoensbroek 2 op bezoek. Aanvang is 10:30.

  Man van de wedstrijd: Donné van Heel