• Nuenen en EVV Echt kwamen donderdagavond niet tot scoren. Ook de eerste ontmoeting in Echt eindigde in een gelijkspel. Toen wisten beide ploegen wel een keer het net te vinden.

In  de eerste helft had de thuisclub iets meer van het spel maar echte kansen vielen er niet te noteren . Vlak voor de pauze kwam men toch dichtbij de openingstreffer. Een doelpunt van Ed Craenen werd afgekeurd vanwege buitenspel en een kopbal van diezelfde Craenen werd door Boris Gehlen voor de doellijn weggekopt.
    EVV kon geen kansen aantekenen. Met name de slordige eindpass was daar debet aan. Nuenendoelman Jeroen Keeris kende dan ook een rustige eerste helft. Levi Golsteijn probeerde het met een paar afstandsschoten maar die verdwenen over het doel.
    In de 2e helft kwam EVV beter in de wedstrijd. Maar ook nu weer : heel aardige combinaties op het middenveld werden gevolgd door zwakke voorzetten.
    In blessuretijd kreeg de thuisclub wel een dikke kans op de overwinning. Maar gelukkig voor EVV ging de kopbal van Matt Bolhuis naast het doel.
    En zo bleef het dus 0-0. Een eindstand waar beide trainers na afloop wel mee konden leven.

Opstelling EVV  Echt : Yannick Derix, Koen Verheij, Remco Gielen, Rick Geenen (A), Quinn Devoi, Aron Gielen, Boris Gehlen, Ryan Vierhout (81e Novah van der Schouw), Romero Regales, Levi Golsteijn (77e Jordi Beelen ) en Björn Stassen.

Arbitrale trio : Thierry Schelsema, John Ruinard en Wessel Roest